Nagy gebasz lehet Fideszéknél, ha már csak az ima segít a Vezéren.

 

 

Csepel kormánypárti polgármestere, Németh Szilárd felszólította híveit választóit, imádkozzanak az Úrhoz: ne engedje, hogy az ördöggel pacsizó nemzetveszejtők letaszítsák trónjáról I. Viktor Mihályt. Hogy hogyan tudja ezt megakadályozni az Atya, ezt nem tudom, tán kénköves esőt küld a gaz gyurcsányistákra, úgy veszejtve el házaikat, mint annak idején Szodomát és Gomorrát.

 

Az is megjelent lelki szemeim előtt, ahogy Orbán próféta hű szavazóit a gaz kommunisták elől menekíti, s miként Mózes a Vörös-tengert, úgy választja ketté a Balaton vizét. Majd midőn az igaz szívű magyarok Semjén testvér asszisztálása mellett száraz talppal átkelnek Tihanynál, a Mesterházy Attila és Lendvai Ildikó által vezetett sereget a habokba fojtja az Úr a mi Nagy Vezérünk leghőbb örömére, s megelégedésére.

 

 

De miért álljunk meg a határoknál?

Hadd tanulja meg a világ is, hol lakik az Atyaisten! Küldjünk pestist Brüsszelre, hadd szaladjon Barroso, hadd vesszen a Cohn-Bendit! Amerikában pedig váljon vérré minden folyó, s szomjúhozzanak mindaddig, míg a köztudottan szerény, s emberséges Orbán Vezér vizet nem fakaszt a Grand Canyon szikláiból.

 

Imádkozzatok hát, kedves csepeli fideszesek, hátha meghallgattattok.

 

Én is imádkozom jó ideje, na nem úgy, mint Németh polgármester. Én maradok a jól bevált Miatyánknál.

 

Könyörgésem ezidáig nem talált meghallgatásra, Viktor még mindig itt van. De ami késik, nem múlik.

Addig is kérlek, Uram:

 

Szabadíts meg a gonosztól!

Ámen!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://limoncs.blog.hu/api/trackback/id/tr893534906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása