Az elmúlt napok eseményeit figyelembe véve úgy láttam, újra kell gondolnom két előző posztomat. Teszem mindezt azért, mivel egyre inkább úgy tűnik, hogy a regisztrációs kampány célja kormányunk tagjainak részéről nem elsősorban az lesz, hogy bizonyos célzott tömegeket feliratkozásra buzdítsanak, hanem az, hogy bizonyos célzott tömegeket tudatosan távol is tartsanak ettől. Már-már nem is titkolják, hogy mire megy ki a játék, s bár teljesen nyíltan még nem vállalták fel a cenzust, de ami késik, nem múlik.

A két említett bejegyzésben már sorra vettem, miként csábíthatja kormánypárti elitünk regiszrációra a híveket. Most jött el az ideje, hogy elképzeljem, kik azok, akiknek mindenképp szükséges volna a távolmaradásuk az újabb fideszes győzelemhez, és miféle kampányplakátokkal lehetne távol tartani ezeket a nem kívánt elemeket a szavazástól. Íme!

 

Kósa plakát_1.jpg

 

tandíj plakát.jpg

 

nenyi plakát.jpg

 

manyup plakát.jpg

 

KDNP plakát.jpg

 

Földügy plakát.jpg

 

Elszámoltatás plakát.jpg

 

Banánköztársaság.jpg

 

egyház plakát.jpg

 

biztonság plakát.jpg

 

matolcsy plakát.jpg

 

Lázár plakát_1.jpg

 

komcsi-e plakát.jpg

 

47ezer plakát.jpg

 

Orbán poszter.jpg

 


    

A bejegyzés trackback címe:

https://limoncs.blog.hu/api/trackback/id/tr434820703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heron44444 (törölt) · http://kulonvelemenyek.blog.hu/ 2012.10.05. 19:04:50

Valójában ezzel a dolgozó ügyfélkapu regisztrációval (alkalmazottak jelentős része)nem rendelkező emberekkel basztak ki, mert azonosításhoz mindenképpen személyesen is be kell menni egy okmányirodába. Most arra kényszerítik ezeket az embereket, hogy csak ezért vegyenek ki egy szabad napot, ezt pedig sokan nem tudják, vagy nem akarják majd megtenni.
süti beállítások módosítása