2009.

"A gyerekek tányérjából veszi ki a húst a kormány, miközben talicskával tolják ki a pénzt az offshore cégeikbe személyesen a kormánytagok és a BKV-nál is hasonlóképp hordják szét a vagyont a haverok és az üzlettársak."

Hír Tv, 2009. szeptember 20.

2012.

Már a tanév első napján hidegzuhany érte a bátonyterenyei családokat: nincs pénz gyermekétkeztetésre. Sem az óvodásoknak, sem az iskolásoknak nem lesz meleg ebéd.


A rossz hírt a pedagógusok voltak kénytelenek közölni a szülőkkel. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy reggeli és uzsonna lesz, "csak" az ebéd terheli majd a családok költségvetését. Információink szerint a szülők körében nagy felháborodás kísérte a bejelentést, mert azzal ugyan mindenki tisztában van, hogy a város alaposan eladósodott, de azért a városvezetők kényelmére futja.

Mint korábban mi is beszámoltunk róla, csaknem nyolcmillió forintért vásároltak új autót Nagy-Majdon József polgármesternek, de arra is van szolgálati kocsi, hogy önkormányzati képviselők nyaralni járjanak vele. Úgy tűnik ezek sokkal fontosabb szempontok, mintsem az, hogy a gyermekeknek meleg étel kerüljön az iskolában.


Nem tudjuk pontosan, hogy mekkora összegre lenne szükség ahhoz, hogy a gyerekeknek jusson meleg ebéd, de az egészen bizonyos, hogy az említett kiadásokból egy időre meg lehetne oldani a problémát. Igény pedig egészen biztosan lenne a megoldásra, főként a szülők részéről.

2012. szeptember 8.

445.jpg

 

Illusztráció forrása:

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://limoncs.blog.hu/api/trackback/id/tr804762732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

forgalomkorlatozas · http://forgalomkorlatozas.blog.hu/ 2012.09.08. 13:26:38

Orbán Viktor és a Fideszesek korábbi nyilatkozatait nem kritikaként kell olvasni, hanem programként, és akkor mindjárt helyreáll a kép.
süti beállítások módosítása