Nemzeti Terrorelhárítóink újabb örvendetes akcióval leptek meg minket, demonstrálandó, milyen hasznos helyre kerül a közpénzből fizetett milliárdos apanázs, amiből eltartjuk őket. A Brad Pitt kamufegyvereinek elkobzásával már világhírűvé vált szupercsapat ezúttal a Műegyetemen csapott le egy Luke Skywalker jelmezbe (fürdőköpenybe) öltözött, játékpisztolyt birtokló egyénre.

A hírek szerint 30-40 egyenruhás, majd több mentőautó is a helyszínre érkezett. A Budafoki út sarkán álló épületet evakuálták, a szomszédos épületeket pedig mesterlövészek szállták meg. Az Orbán személyi testőréből TEK főigazgatóvá előlépett Hajdu János szerint a riasztáskor valósnak tűnt a veszély, ezért villámgyorsan megtervezték, majd végre is hajtották az akciót. A kommandósok behatoltak a terembe és ártalmatlanná tették a fiatalembert. Hajdu János megjegyezte: a fegyver kísértetiesen hasonlít egy igazi revolverhez.



A Hír 24 információi szerint a játékpisztolyos egyetemista épp egy filmforgatásról esett be az órára, ezért volt rajta fehér fürdőköpeny és fehér nadrág. Szerelése a Csillagok háborúja főhősére, Luke Skywalker-re emlékeztette a szemtanúkat. Rajta kívül több olyan figura is feltűnt az épületben, aki a kozmikus filmeposz más szereplőjének a jelmezét öltötte magára.

A diák ellen garázdaság miatt indult eljárás, gyanúsítottként hallgatták ki a kerületi rendőrkapitányságon. A rendőrségi akció tetemes költségeit egyelőre a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ (magyarul a kedves adófizető) viseli.

 

Star wars.jpg

 

Attack_of_the_clones_4.jpg

 

Frissítve:

Egyes pletykák szerint Orbán Viktor miniszterelnök máris tárgyalásokba kezdett egy Darth Vader nevű sötét nagyúrral, aki nagy mennyiségű államkötvény vásárlását helyezte kilátásba arra az esetre, ha a fogoly a Birodalom részére kiadatásra kerül!

A bejegyzés trackback címe:

https://limoncs.blog.hu/api/trackback/id/tr24772828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása