Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-ben írt doktori disszertációjának nagy része szinte szóról szóra megegyezik egy bolgár sportkutató által még a nyolcvanas években írt tanulmány szövegével. A dolgozat ráadásul nem felel meg a doktori disszertáció alapvető követelményeinek sem, ennek ellenére summa cum laude minősítést kapott bírálóitól. - írja a hvg.hu itt!

 

Ha a hvg bizonyítékai helytállók, márpedig elég valódinak tűnnek, akkor sürgősen ki kellene ötleni valami magyarázatot odafenn. Az ország nagyobbik fele eddig sem volt túl büszke Pali bácsira, de ha tényleg plagizálás által szerezte a doktoriját, akkor talán ideje volna követni Guttenberg német védelmi miniszter példáját.

 

Hát, mindig van lejjebb...

 

Na de várjuk meg a magyarázatot. Biztos, ami biztos, felugrottam a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapjára. Ott Schmitt Pál neve egyenlőre még doktori titulussal szerepel.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://limoncs.blog.hu/api/trackback/id/tr303537690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása