Alig egy nappal azt követően, hogy a köztévé újabb manipulációs módszer bemutatásával örvendeztetett meg minket, máris itt a folytatás: az MTVA betiltotta a Kétfarkú Kutya Párt által feljavított híradót. Aki nem ragaszkodik hozzá foggal-körömmel, hogy az általa fogyasztott híreknek csekély mértékű valóságtartalma is legyen, az véleményem szerint sokkal jobban jár a kétfarkúak verziójával. A közszolgálat végterméke hírértékét tekintve semmivel sem jobb, ráadásul közel sem olyan szórakoztató, mint kutyáéké.

Az MKKP a Facebookon tájékoztatta olvasóit a hatalom újabb akciójáról:

"Hát ez azért elég súlyos. Kicenzúrázta az MTV a cenzúrázott híradót, amit csináltunk. Leszedették a szolgáltatóval a netről, az alábbi fenyítő méllel. A YouTubeon még mondjuk fenn van a videó, de attól tartok, nem sokáig. Na szóval, baszódjatok meg a cenzúrátokkal, MTV! Mi ez bazmeg, középkor?"



 

 

Ezzel az MTVA a fordított köríves öntökönrúgás újabb szép példáját tárta elénk.

Egyrészt, mivel a fent említett video napok óta kering az interneten, és hiába tiltatja le hatóság a szolgáltatóval, hiába törölteti youtube-ról, rájöhettek volna már, hogy fél óra múlva úgyis újra felkerül, ha nem ugyanoda, hát máshova. Másrészt a letiltással még reklámot is csinálnak neki, ezáltal aztán az is alkalmat talál a megtekintésére, akinek eddig valamilyen érthetetlen okból elkerülte a figyelmét.

A buzgó komisszárok most már naponta hozzák az újabb és újabb példákat arra, hogy miért is utálja a társadalom az általuk európainak hazudott cenzúratörvényt, ami féltő gonddal óvja a közpénzen hízlalt hírhamisítókat, viszont üldözi azokat, akik szembesítik őket a manipulációikkal.

Az meg már a primitívség netovábbja, hogy még mindig nem veszik észre: az ilyen és ehhez hasonló húzásokkal saját kapura lövik az öngólokat. Egyáltalán számolja még valaki?

Annamari radírja ma estig még nem mindenhova ért el, úgyhogy dőljünk hátra, nézzük és élvezzük a Kétfarkú Kutya Párt betiltott közszolgálati híradóját!

Ja, és közben imádkozzunk a Hírcsárdáért!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://limoncs.blog.hu/api/trackback/id/tr873517438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása