"Beszéljünk nyíltan. Ez egy politikai feladat is volt: Gyurcsány Ferenc amortizálása. Ez száz százalékosan sikerült. Nagyon nagyot hibázott, hogy ebbe a harcba belement. (...) Neki abból lett volna politikai haszna, ha Orbán Viktorral tud megmérkőzni. De nem ért el hozzá: mert ott voltunk mi, Navracsics Tibor és én!"

 

Semjén Zsolt

Magyar Narancs, 2010. január 7.

 

"Az internet elterjedése, amely lehetővé tette az anonim publikációt, és azt, hogy egyes fórumokhoz, cikkekhez álnéven vagy név nélkül is hozzá lehet szólni, hihetetlen mértékben kitágította a szólásszabadság határait, és ez eddig soha nem tapasztalt mértékben a visszaélésre is okot ad. Ez különösen súlyos akkor, amikor politikai provokációkat is rejt már a felelőtlenség."

(...)

"Itt is pártpolitikai szempontok mentén rendeződnek el az álláspontok, pedig ennél fontosabb, hogy mindenki egy integráns személyiség, és hamis, igaztalan vádakkal, csúsztatásokkal a legnemesebb személyiséget is tönkre lehet tenni a nyilvánosság előtt.
Senkinek sem érdeke, hogy a politika diszkreditálódott emberek tömegeiből álljon, éppen arra lenne szükség, hogy az egymás tiszteletén alapuló párbeszéddel jelezzük a választópolgárok felé, ez egy sokszínű ország, az ész, a tisztesség és a becsületesség pedig nem szükségszerűen ideológiai vonalak mentén oszlik meg."

 

Navracsics Tibor

Kossuth Rádió, 2012. szeptember 30.

 

 

navracsics igaztalan vádak.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://limoncs.blog.hu/api/trackback/id/tr474811300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása