Na de micsoda vircsaft ez, mélyen tisztelt azeri barátaim?

Hát hogy lehet ilyet csinálni, hogy Szeretett Vezetőnk aprólékosan kidolgozott, száz csellel kombinált üzleti tervét felborítjátok?

Ez itt mifelénk nem szokás, kérem szépen!

Baltanyelet dugtok a frissen olajozott fogaskerekek közé, kínos helyzetbe hozva ezzel az embert, aki a magyaros észjárás törvényszerűségei szerint egyszerre két fejjel is tud gondolkozni? A végén még hazudni lesz kénytelen, márpedig nálunk csecsemőtől az aggastyánig mindenki tudja, hogy ő olyat nem csinál!

Hát nincs elég zűr így is a Nemzeti Együttműködés Rendszerében?

Hát nem elég, hogy Vezérünk minden egyes mondatánál összecsuklik valaki a Ludovika udvarán a tűző napra kivezényelt hallgatók közül, épp amikor a vérkeringés nélküli testről szóló dakota metaforát veti be? Nem emészti fel elég energiáját, hogy ki kell találnia valami frappánsat, hogy lehet, hogy a kabai gazdák a fideszes hűségeskü ellenére is csak annyi állami földet kaptak, amennyi a körmük alá ragadt? Mintha ez mind smafu volna, a békemenet reklámarca, Pataky Lovag is őszinteségi rohamot kap, és egy baráti tévében meséli el, hogy szerinte földönkívüli kolóniák élnek a Hold túlsó oldalán, és a nyugati hatalmak cirka 80 éve folytatnak különböző tárgyalásokat a szürkékkel. Mindennek a tetejébe bejelentik, hogy az általunk is várva várt autóipari befektető a lengyelekhez bútorozik be, ami által elestünk cirka 8000 új munkahelytől. Hát hogy lesz itt tündérmese jövő ilyenkorra?

Mindez egyetlen nap alatt! Még egy félistennek is sok, lássátok be!

És akkor még ti is szaroztok, hátba támadjátok a Nemzet Csatárát, felrúgva egy tisztességes, sunyiban megköttetett bizniszt?

Hát miért nem lehetett pár hónapot várni, mielőtt kiengeditek az Azeri Rémet?

Legalább amíg megjön a pénz! Vagy megoldhattátok volna okosba'. Hát nem mondta a Főnök, hogyan szokta ő intézni az ilyen ügyeket?

Jóhiszeműségünk jele, hogy az első napok bődületes baklövéseit betudtuk a kommunikációs stábotok hibájának, elvégre Selmeczi Gabriellák és Szijjártó Péterek nem teremnek minden bokorban. De mostanra megerősödött bennünk a gyanú, hogy direkt szívatjátok a Vezért!

Hát miért kellett elárulni, hogy egy éve pusmogtok már róla, hogy le kéne verni a lakatot a baltás cellájáról? Azt is kikotyogtátok, hogy Viktor személyesen csapott Alijev tenyerébe. Hát nem szólt senki, hogy ha borul a bili, akkor fogjatok rá mindent a böszmére? Ő maga jelentette be, hogy megpróbáltátok kikuncsorogni tőle a haverotokat. Most mibe került volna nektek azt hazudni, hogy a Gyurcsány a hunyó, a fiúk meg csak ártatlan végrehajtók voltak?

Ráadásul az elnökötök a saját, kizárólagos érdemének állítja be a Safarov hazatérését? Na jó, oké, az rendben van, hogy a külvilág felé ezt kommunikáljátok, de azért legalább Azerbajdzsán baráti népének megemlíthettétek volna, hogy kinek köszönhetik a hősük hazatértét. Ki fog így a Fideszre szavazni, mikor majd azeri testvéreink számára is lehetővé tesszük a kettős állampolgárságot és a szavazati jogot a Vona Gábor által említett közös turáni gyökereinkre való hivatkozással?

Habony Árpi meg a kommunikációs csipet-csapat hetekig gyakorolta a Vezérrel a Macska-jaj belinkelt jelenetét, hogy minél jobb hatást tegyen az Elnökötökre. A kínaiknak tetszett, az araboknak tetszett, ti meg még ezt se tudjátok értékelni?

Ezek után ne csodálkozzatok, hogy Viktor fújtatott dühében, mint a farpofán bökött Minotaurusz, és első felindulásában még a reggelt se várta meg, hogy elfaxolja az alibi-garanciát a Magyar Nemzet szerkesztőségébe. Nem titok, ez volt az adu ász, amivel még úgy-ahogy kimagyarázható lett volna a dolog legalább a közvélemény előtt, erre a mitugrász jogászoknak fél napba se telik kideríteni, hogy az általatok küldött ígérvény annyit se ér, mint a papír, amire nyomtattátok.

Most miattatok megint Viktort fikázza az egész világ!

Az amcsik, az oroszok, az európai bürokraták, nem beszélve az örményekről.

Megint tele a net a nyikhaj, senkiházi tollforgató terroristák végtermékeivel, és nem kevésbé pofátlan, fotoshoppolt képekkel, amiken a NER Atyja az általa előnyben részesített magyar szablya helyett baltát forgat, mint egy germán vadember.

A végén még Szalai Annamária segítségét kell kérni ez ügyben, egyúttal kénytelenek leszünk letiltatni youtube-ról a TV2 méltán népszerű riportját, melyben Miniszterelnökünk kamerák előtt demonstrálja, milyen mesterien bánik az azóta jelképessé vált szerszámmal.

Tisztelt azeri barátaim, ezt jól megcsináltátok!

És mintha fel sem fognátok, micsoda foltot ejtettetek jóhiszemű Vezetőnk becsületén, még tovább feszítitek a húrt, és szóltok a nagykövetnek, hogy mártsa be a Navrát is? Vagy miért kellett belemondani a mikrofonba, hogy a kiadatási eljárás az azerbajdzsáni Igazságügyi Minisztérium, illetve a magyar Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium között zajlott? Meg azt, hogy az aktív tárgyalások júliusban és augusztusban folytak a dologról? Épp mikor Viktor, meg a Nemzet Reneszánsz Embere, Szijjártó Petya arra járt felétek?

Csalódtam bennetek.

A zsidó karvalytőke ellenséges prominensei tartani tudták a szájukat arról, hogy miről tárgyaltak a Vezérrel Sukoró-ügyben zárt ajtók mögött, ti meg - kikre Elnökünk lelki társaiként tekint - kiteregetitek a szennyest.

Azt mondja a követetek, hogy "a magyar hatóságok kedvessége és humanizmusa, amit az elítélt azeri állampolgárral szemben mutattak, minden területen fel fogja lendíteni a két ország és a két nép kapcsolatát".

Hát magánál van ez, bakker?!

Hát ki hallott már olyat, hogy mi kedvesek, vagy humánusak vagyunk bárkivel is? Mi, akik tizenéves gyerekeket vágunk be a sittre? Mi, akik hajléktalanokat zavarunk ki az aluljárókból télvíz idején? Mi, akik halott emberek hamvaival játszunk itt a piros, hol a pirost? Mi még a saját bűnözőinkkel se vagyunk kedvesek, vagy humánusak, nemhogy egy azeri mészárossal.

Jó hogy azt nem mondja mindjárt, hogy Viktor személyesen fuvarozta ki a különgéphez, ahol forró kézfogások és vállveregetések közepette további sikereket kívánt, majd miután saját kezűleg átadta az Alijev elnök által szignózott amnesztialevelet, egy halk sóhaj kíséretében integetett a végtelenbe vesző gép után.

 

Orbán és a baltás.jpg

Tessék már ezt abbahagyni!

Nem kell mindenáron szerepelni. Vegyenek példát a mi embereinkről. Napok teltek el a botrány kirobbanása óta, és se Navracsics, se Martonyi miniszter nem szólalt meg személyesen, na és persze Áder Jani se állt kamera elé, pedig kultúrállamokban egy diplomáciai kapcsolat felszámolása esetén nem szokott rontani a dolgokon, ha az ország első számú közjogi méltósága próbál kicsit szépíteni a képen.

És most értünk el a lényeghez.

Tegnap a nagykövet nonszensznek minősítette, hogy Azerbajdzsán magyar államkötvényeket vásároljon, majd az azeri Állami Olajalap közleményben erősítette meg a hírt. Az új információk hallatán szegény Gyuri hidegrázással ágynak esett, és hosszú órákba telt, míg sikerült meggyőzni, hogy a riportban elhangzó, vásárlás szándékát tagadó hírek csak a közvélemény félrevezetését szolgálják. Mert hát ugye, így van, kedves barátaink?

Ellenkező esetben sajnos kénytelenek vagyunk az általunk megkötött bizniszt semmisnek tekinteni, és kérjük, hogy Ramil Safarovot a következő menetrend szerinti géppel visszaküldeni szíveskedjetek. Bár a cellája már foglalt, de rövid időn belül gondoskodni fogunk róla, hogy visszakerüljön az őt megillető helyre.

Addig is átmeneti szállásról gondoskodunk. Kupper képviselő úr házában van ugyan egy üres szoba, de ő valamilyen rejtélyes okból nem szívesen töltené az éjszakát védencetekkel egy fedél alatt, így más megoldást kell keresnünk.

Ha esetleg mégis úgy döntenétek, hogy fizettek fű alatt, akkor tudjátok, kit kell hívni. Ez esetben természetesen a fogoly visszaküldésétől eltekintünk, nem tartjuk meg a szervezés alatt álló Békemenet Örményországért elnevezésű demonstrációnkat, és Orbán miniszterelnök visszavonja az iránti igényét, hogy a ma esti MILLA-tüntetésen gyújtó hangú örménybarát beszéddel álljon ki Magyarország minősíthetetlen hátbatámadása ellen.

Remélem, tanultatok a hibáitokból, mi tanulunk a tiétekből.

Álláspontunk nem változott, a keleti nyitás jegyében továbbra is állunk rendelkezésetekre a remek üzleti együttműködés reményében.

UI:

Őszintén reméljük, hogy nem kerül ki a nyilvánosság elé valamilyen kínos, kompromittáló kép, - vagy hangfelvétel a tárgyalások részleteiről, mert ez esetben a következő találkozó alkalmával Vezérünk kénytelen lenne magával vinni a Magyar Terrorelhárítás néhány kiváló szakemberét, akik az egyeztetések megkezdése előtt szakszerű és mindenre kiterjedő vizsgálatnak vetik alá az Elnöki Palotát.

A bejegyzés trackback címe:

https://limoncs.blog.hu/api/trackback/id/tr964754428

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ha nem pénzért, akkor miért? 2012.09.05. 00:34:44

Most már tudjuk, hazánk nem az azeri kötvényekért adta ki a baltás gyilkost. Mert az augusztusban remélt 3 milliárd euró egyelőre nem fog megérkezni: "A magyar államkötvények vásárlására vonatkozó hírekre reagálva az Azerbajdzsáni Köztársaság Állami...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pan Modry 2012.09.05. 08:06:02

Lehet hogy csinaltak egy bunga bunga partit is kozosen ott Azerbajdzsanban :DDD

pjm 2012.09.05. 09:01:31

Elég volt csak pucsítani.

kewcheg 2012.09.05. 09:13:28

Most mindamellett, hogy csinál elég hülyeséget, ebben az esetben mit tehetett volna a kormány? Elutasítja a kiadatási kérelmet, mert "informálisan" tudomása van arról, hogy valószínűleg nem ül tovább odahaza a Safarov? A diplomáciában van ilyen, hogy - mivel "úgy tudom" "úgy sejtem" azért nem teszek meg valamit, holott a jogszabályok világosan előírják, hogy ki kell adni? Vagy milyen biztosítékot kérhetett volna az írásbeli ígéreten kívül? Esetleg egy túszt? Vagy milliárd dollár óvadékot? Szóval ebből nem lehetett jobban kijönni, ebből a helyzetből...

kewcheg 2012.09.05. 09:20:16

@kewcheg: egyékként az az egy tanulságos, hogy Tobin esetében - ha nem is ilyen vehemensen- de hasonló attittűddel kellett volna eljárni, tehát ír zászló égetés,nemzetközi kajabálás,etc....mert az,hogy egy azerbajdzsán és örményország nem egy kultúrált országként viselkedik, valamiképpen értehető az előzmények ismeretében, de hogy egy írország el tudja fogadni, hogy gyerekek gyilkosa szabadlábon, büntetlenül élje az életét, attól nekem az agyam eldurran. Mindenesetre ezek után nekem írország, csakúgy mint az angoloknak, a részeges tahó, munkakerülő tobinok hazája lesz ezentúl....:(

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.09.05. 09:28:20

www.youtube.com/watch?v=TxfA3leNzzw

A tuskót látom, a hasábot is látom, meg a kemencét is,
de nem látom a beigért baltázást.

Nem hallgatom,
lehet, hogy beszélt a baltáról meg a munkáról ?
süti beállítások módosítása