Szegény Gyurira nagyon rájár a rúd! Ő egy meg nem értett zseni, ez most már tuti!

 

Régi dakota igazság, miszerint bajban ismerszik meg a jóbarát!Hát ezt a Gyurkát most napról napra hagyják cserben a hűtlen barátai.

 

Két nappal ezelőtt Járai Zsiga döfte a lapockái közé a bicskát, mikor nem átallotta azt nyilatkozni, hogy Matolcsy elhasználódott a piacok szemében. Vagyis nemes egyszerűséggel lebóvlizta a Gyurkát! Egy unortodox géniusz azonban drágán adja a bőrét, vissza is vágott rögtön: könnyek között megüzente Zsigának, hogy a barátságuknak ezennel vége! Szép volt, jó volt, nincs tovább!

 

Aztán röviden elmormolt néhány varázsigét a sosemvolt intézkedéseiről, ezután gyakorlatilag lebunkózta és lehülyézte Járait, amiért nem hajlandó elismerni elévülhetetlen érdemeit. Végül elbeszélgetésre hívta. Na nem a saját házába, azt már nem! Az NGM József nádor téri irodájában szeretné testi-szellemi frissességének bizonyítékát adni valamilyen módon, aztán ha ez megtörténik, gondolom kidobatja Zsigát a biztonságiakkal.

 

Szívszorító dolog külső szemlélőként végignézni egy ilyen gyönyörű kapcsolat haldoklását, s még fel sem ocsúdtam szomorúságomból, máris jött a következő csapás. Tegnap Kopits György lőtte a nyilat a traumából éppen csak lábadozó Matolcsy frissen ejtett sebébe . Ő egyenesen azt kéri Orbántól, rúgja ki a Nemzet Kreatív Könyvelőjét, de úgy, hogy a lába nem éri a földet. Azonban Gyugyó ezúttal sem hagyta magát! Szinte rögtön közleményt adott ki, hogy letaglózó erejű mondataival csinálja ki ezt a szemtelen közgazdászt.

 

A válaszlevelében Matolcsy azt állítja, hogy Kopits Györgyöt személyes felelősség terheli a 2010-es költségvetés meghamisításában, továbbá hogy hiteltelen ember, ezért ő aztán csak ne papoljon hitelességről.

 

Miután Kopitsot is sikerült ily módon lealáznia, Gyurka már-már hátradőlt karosszékében, hogy a sebeit nyalogassa, s pihenésképp elmerüljön az ősmagyar agysebészetről szóló leírásokban, ám a mai napon újabb tragédia történt. Derült égből villámcsapásként jött a hír: a tekintélyes Bod Péter Ákos szintén árulóvá lett, és göcsörtös bunkósbotjával előre megfontolt szándékkal kupán kólintotta a gyanútlan miniszterünket. Ez a Fidesz-közeli B. P. Ákos is csatlakozott a „Down with Matolcsy Club” egyre népesedő táborához, bukottnak nevezte az unortodox politikát, és teljes személyi, illetve felfogásbeli fordulatot sürget.

 

Hát mi van itt, könyörgöm? Miért szavazzátok ki Gyugyót a Kormányból? Hát nem is olyan régen még ti védtétek, bátorítottátok, nemdebár? Most meg húzzátok az szátokat, és vele vitetnétek el a balhét?

 

 

Majd megtanuljátok ti még, ki az a Matolcsy!

 

Remélem, Gyurikám, ma sem maradsz rest, és amint magadhoz térsz a kábulatból, méltó választ adsz erre az újabb pofátlan kihívásra! Izgalommal várom az újabb helyreigazító nyilatkozatot! Mutasd meg ezeknek, hogyan kell kesztyűben dudálni a Nemzeti Együttműködés Rendszerében!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://limoncs.blog.hu/api/trackback/id/tr313595303

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: The Best of Matolcsy 2012.01.22. 09:15:54

Tagadhatják is akár, de Matolcsy személye és pozíciója a kormány különböző tárgyalásain téma mostanában. Nem mintha sokat számítana a gazdasági miniszter személye, de szimbolikus üzenete mindenképp van/lesz Matolcsy maradásának vagy távozásának. ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása