"Orbán Viktor holnap leteheti a fegyvert" címmel adott ki közleményt Herczog Edit, az EP szocialista frakcióvezetésének tagja.

 

Kívánatos, hogy Orbán Viktor Strasbourgban, Európa legnagyobb választott testülete előtt próbálja meg tisztázni a magyar kormány számos európai fórumon kritizált, az európai szellemiséggel, értékekkel és gyakorlattal szembemenő politikáját” - szól a közlemény.

 

A sorokat olvasva őszintén gondolkodóba estem, hogy a színtiszta cinizmus, vagy a naivitás iskolapéldájaként értelmezzem ezt a szösszenetet, hiszen ami itt áll, az egyszerűen a tudományos-fantasztikum műfajába tartozik.

 

Az, hogy a Dakota Vezér saját kezűleg teszi le a tomahawk-ot, ráadásul úgy, hogy erre való igényét saját maga jelenti be a brüsszeli törzsi varázslóknak, képtelenség. Nem lesz itt semmilyen fegyverletétel, sem önmarcangoló mea culpázás, háborúban nem megengedett az ilyesmi. Márpedig a Viktor háborúzik, mert ő ehhez ért! És punktum! Fodor is megmondta: neki a harc a lételeme, csak akkor érzi jól magát, ha csúzlival a kézben rohangálhat, vaktában lövöldözhet, pörgőrúgással teheti harcképtelenné az idegenszívűeket, és a fogával kaphatja el az ellenség golyóit. Bár az utóbbi időkben ő is kapott pár találatot, és ezzel szemmel láthatóan igencsak el tudták rontani a mulatságát, de ahelyett, hogy padlót fogna, ettől csak még inkább felszívja magát. Lőporfüsttől lesz sűrű a levegő holnap az Európai Parlamentben, bárki meglássa.

 

A diplomatikus szóvirágokhoz szokott européer parlamenti képviselők jobb, ha behúzzák a nyakukat, mert ott bizony röpköd majd a saller, meg a koki. A mi tökös Vezérünk irgum-burgumozását zengi holnap az univerzum, szerdán este újra ő lesz a világsajtó sztárja, ezt már most ki merem jelenteni.

 

Szijjártó tegnap kinyilatkozta: "Nem engedjük, hogy a nemzetközi baloldal hazugságokkal és alaptalan rágalmakkal vádolja Magyarországot a nemzetközi nyilvánosság előtt. Mi ezúttal is megvédjük Magyarországot és a magyar emberek becsületét."

 

Hát milyen fegyverletételről vizionálnak maguk ott Európában, kérem szépen?

Itt háború lesz! Honvédelem!

Jóízű posztkommunistázás, hazaárulózás, heroikus nemzetvédő szabadságharc, újabb frontok megnyitása, és örülhetünk, ha a beszéd végeztével a Vezér saját kezűleg nem gyújt fel egy európai uniós zászlót, és nem borítja rá az asztalt Barrosora!

 

Herczog Edit tehát jobban teszi, ha gyorsan magára ölti a harci uniformist, és frakciójával egyetemben felveszik a teknős-alakzatot, mert itt bizony frontális támadás következik. Viktor nem fegyverletételre, hanem fegyverhasználatra készül. A kilövendő célpontok között pedig többek között a Tisztelt Képviselőasszony is ott található.

 

A háború tehát holnap újabb szakaszába lép, az pedig, hogy megint mi fizetjük meg ennek a bukott hadműveletnek az árát is, Oroszlánszívű Vezérünket a legkisebb mértékben se érdekli. Nem mintha csodálkoznék, ahhoz túl sokszor volt már így a magyar történelem folyamán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://limoncs.blog.hu/api/trackback/id/tr453570041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása