Mindenek előtt hadd idézzek pár gondolatot január 11-én kelt irományomból:

 

Fenntartom azt a pár nappal ezelőtt leírt véleményemet, hogy van még a Fidesz mögött annyi szimpatizáns, hogy összehozzanak egy jelentős létszámú felvonulást. Ha az aktivista alvó sejtek beindulnak, Kubatov bácsi listáját kézbe véve bekopogtatnak a célszemélyekhez, a megfelelő minisztériumból pedig időben utalják a suskát, hogy Kisvárdától Vaskeresztesig mindenfelől elindulhassanak a különbuszok, akkor sokan lesznek.

 

Ha esetleg az Andrássy út közepéig ér az összetrombitált tömeg, valószínűleg Szijjártó Péter is többnek számolja őket ötezernél, és meglehetősen nagy összegbe le merném fogadni, hogy ezúttal a köztévé híradós stábja is odatalál a helyszínre, és nem a Népligetben, vagy Feneketlen tónál keresgéli a demonstrálókat.

 

Én már jó előre hiszem, és érzem, hogy óóóriási siker lesz ez is, mint minden, ami csak a Nemzet Jótevőjének nevével összeforr... Másnap majd telekürtölik az étert a mindent elsöprő erejű megmozdulással, ami egyértelmű bizonyítéka lesz a hihetetlen méretű történelmi felhatalmazásnak!

 

A Nemzet még mindig a Vezér mögött áll, akárki meglássa! Az észak-koreai trónörökös beiktatási ünnepsége kutyafüle lesz ehhez képest, emberek!

 

Tá-dáám!

Hát nem megmondtam, felebarátaim?

Hömpölygött a tömeg az Andrássy úton, a Széles nevű milliárdos oligarcha ezúttal csak ötös szorzóval számolta a zembereket, a mélymagyar Bencsik kolléga viszont egymillióig is elment! A szervezők bizonyítottnak látják, hogy még mindig a kormány mögött áll az elsöprő többség.

 

 

A rendezvény közelében a szemfüles újságírók 46 különbuszt számoltak össze, nem egy a határon túli magyar területekről érkezett. A Hír 24 igazolta azon jóslatomat, hogy ezúttal a köztévé stábja is talált alkalmas helyszínt a közvetítéshez, és persze internet-szerte részletes és kimerítő leírását leljük ennek az újabb, - ki tudja hányadik – nemzettörténeti mérföldkőnek!

 

Na, hát itt aztán volt néppárti gyülekezés! Akadt ebből is, meg abból is szép számmal. EU-szkeptikus szélsőjobbostól a történelmi vitézi renddel kitüntetett nemzetvédőig, a Farkas Flóri rajongóktól az IMF ellenes görög csoportosulástól kezdve mindenféle galeri a tiszteletét tette.

 

Az Echo élőben közvetített, de én azt inkább kihagytam. Az index jóvoltából viszont számos video felkerült a netre, és már ezek alapján egyértelműen kijelenthető, hogy Viktor eszmeisége igencsak mély nyomot hagyott a nyáj mentális állapotában. Az elmúlt egy-másfél évben sulykolt szólamok különböző jobbikos, Magyar Hírlapos és Hír tv-s beütésekkel keveredve vannak jelen fideszes polgártársaink szellemi megnyilvánulásaiban.

 

Politikusok is feltűntek a tömegben, én Navracsicsról és Budai detektívről olvastam. Utóbbi nyilatkozott is, és kifejezte abbéli reményét, hogy ha „az Operánál kiáltozó pár ezer ember” hangját felkapta a nyugati sajtó, akkor ez a tüntetés is hírértékű lesz Európában, és Amerikában.

 

Kedves Budai Gyula, én szinte biztos vagyok benne. Ott lesz a Főnök neve, az Őérette való felvonulás terjedelmes leírása, meg alatta az itt készült fényképek a transzparensekről, amelyeket a szerzők végtelen bölcsességükben rögtön le is fordítottak angolra. Így aztán holnap ilyenkorra már tudni fogja ország-világ, hogy Orbán elvtársai szerint „nem leszünk gyarmat” (by Jobbik), EU=CCCP, továbbá EU=Új Trianon, "We are fine EU/USA, mind your own business" (Megvagyunk EU/USA, foglalkozzatok a saját dolgotokkal), valamint láthattuk a neonácik múlt heti tüntetésén feltűnt szlogent is: „Tagok legyünk, vagy szabadok”.

 

Megint vakarózhat a kommunikációs stáb, meg az egész külügyi diplomácia, hogy hogyan mosdassák ki Viktort a szélsőjobboldaliság, meg az európa-ellenesség vádpontjai alól, és hogyan tudják letagadni, hogy bármi köze van azokhoz, akik a fent felsorolt jelszavak alatt érte meneteltek. A pénzért kilincselő, legatyásodott Vezér épp ezért valószínűleg nem szerzett jó pontokat ezzel a mai felvonulással sem, de magának köszönheti. Elvégre a kihipózott agyú tömeg már csak ilyen, azt zúgja, amit a saját fülével hall, és ha két héttel ezelőtt még a „Vesszen az EU!” volt a sláger, most nehéz átállni az européer Orbán által Brüsszelben előadott „Viva, Europe!” jelszóra.

 

 

A rendezvény tehát sikeres volt, mindenki vitt még egy embert, szívből gratulálok minden jelenlevőnek, és tisztelettel megkérdezném: és akkor most mi van?

 

Nem változott semmi, tisztelt barátaim!

Megismételhetitek ezt minden áldott hétvégén, de előbb-utóbb a ti pénzeteket is elviszi ám a 27%-os áfa, a 470 forintos benzin, meg a februártól esedékes újabb áremelések. És minél több idő telik el, annál kevésbé lesz őszinte a mosoly a nemzetvédő arcokon. Hamarabb bekövetkezik az ébredés, mint gondolnátok. Február 10-én fizetés. Adójóváírás nélküli. Lesz itt kérem pofáraesés, jajveszékelés, meg fogak csikorgatása.

 

A számzsonglőrködésről pedig csak annyit, hogy ujjongásra semmi ok. Emlékezetem szerint voltak már „kétmillióan” Orbánért a Kossuth téren, és emlékeztek, milyen csúnya bukta lett a vége annak is!

 

 

 

 

A bejegyzésben található képek forrása: Hír 24

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://limoncs.blog.hu/api/trackback/id/tr493639623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dagiiron 2012.01.21. 21:31:20

Kihipózott agyú tömeg? Mondod te ember, aki azt se tudja, hogy miként nyalja a külföld seggét? Szánalmas.. S miért baj, ha ilyen táblákat láthattak a külföldiek az elmúlt időszak legnagyobb demonstrációján? legalább megy a forródrót az EU-ba, hogy fiúk vissza kell venni a Barossóék nagy pofájából, mert szemmel láthatóan nem tetszik a népnek a nagy duma, túlságosan ismerős nekik (Moszkva)

narmer 2012.01.21. 22:50:04

Sajnálom azt aki ilyeneket irkál.A gyülölet a cinizmus és a röhej keveréke.Valaki nem lehet akkora szamár, hogy azt komolyan gondolja, Kubatov kényszerítette ki a térre az embereket. Valaki nem lehet akkora szamár, hogy azt higgye január közepén bárki az erőszak hatására gyalogol három óra hosszát, hogy utána elénekelje a Szózatot és hazamenjen. Valaki nem lehet akkora szamár, hogy ennyi emberen ilyen ótvar módon szórakozzon.De ha mégis akkora szamár hát tessék....

nemhívő 2012.01.22. 17:01:01

...kísérteties a hasonlóság a mostani és az 1957-es Május elsejei felvonulás között...
Akkor is a farkasát üdvözölte a birkanyáj, és most is...
Az eu-imf helyébe én biztosan nem adnék egy koszos vasat sem...oldják meg Viktorék nélkülük..Hívjuk vissza a Fellegit, és éljen a "demokratikus Államcsőd!"
süti beállítások módosítása