És Igen! Kihirdettetett!

 

A kormány bebizonyítja, hogy Pártunk és Vezérünk ma is a régi fényében ragyog, s ezt a vakító csillogást mindössze a libserál-bolsevik nemzetrontók által ráfröcskölt szenny homályosította el. De ennek vége!

 

Január 21-e mostantól az Igazság Napja, Hazánk piros betűs ünnepe lészen, mikor a Magyarság a haldokló nyugat láncait lerázva újra pajzsra emeli a Vezért, s közfelkiáltással megválasztja Örökös és Leválthatatlan Miniszterelnökké!

 

 

A furcsamód Békemenet Magyarországért névre keresztelt szimpátiatüntetés kezdeményezői között mindjárt az első sorban ott találjuk a Fidesz két legvéresebb szájú publicistáját, két valódi kultúrharcost, Bayer Zsoltot, és Bencsik Andrást! De a megmozdulás támogatói közt  ott leljük Bencsik Gábor történészt, Bíró Icát, Pataky Attilát, Pozsonyi Ádám írót, Stefka István főszerkesztőt, Szentmihályi Szabó Péter írót, Szalay Károly írót, Széles Gábor vállalkozót, és Szőnyi Kinga műsorvezetőt is.

 

Arra kérnek „minden magyart, aki szándékaikkal egyetért”, hogy egy mécses, vagy gyertya társaságában tisztelje meg őket a Hősök terén, ahonnan aztán hosszú, tömött sorokban vonulnak majd át a Kossuth térre. Arról nem szól a fáma, hogy az Oroszlánszívű is fellép-e, megkockáztatva, hogy a tüntetők között megbúvó bolsevik anarchisták ajkáról felzeng egy-egy Orbán, takarodj!, lealacsonyítva ezzel az ünnep emelkedett hangulatát.

 

Bár a Facebookon e percig alig 550 ember jelezte részvételi szándékát, meg vagy 120-an még hezitálnak, én azért fenntartom azt a pár nappal ezelőtt leírt véleményemet, hogy van még a Fidesz mögött annyi szimpatizáns, hogy összehozzanak egy jelentős létszámú felvonulást. Ha az aktivista alvó sejtek beindulnak, Kubatov bácsi listáját kézbe véve bekopogtatnak a célszemélyekhez, a megfelelő minisztériumból pedig időben utalják a suskát, hogy Kisvárdától Vaskeresztesig mindenfelől elindulhassanak a különbuszok, akkor sokan lesznek.

 

Ha esetleg az Andrássy út közepéig ér az összetrombitált tömeg, valószínűleg Szijjártó Péter is többnek számolja őket ötezernél, és meglehetősen nagy összegbe le merném fogadni, hogy ezúttal a köztévé híradós stábja is odatalál a helyszínre, és nem a Népligetben, vagy Feneketlen tónál keresgéli a demonstrálókat.

 

Én már jó előre hiszem, és érzem, hogy óóóriási siker lesz ez is, mint minden, ami csak a Nemzet Jótevőjének nevével összeforr... Másnap majd telekürtölik az étert a mindent elsöprő erejű megmozdulással, ami egyértelmű bizonyítéka lesz a hihetetlen méretű történelmi felhatalmazásnak!

 

A Nemzet még mindig a Vezér mögött áll, akárki meglássa! Az észak-koreai trónörökös beiktatási ünnepsége kutyafüle lesz ehhez képest, emberek!

 

Én mindenesetre kívánok nekik sikeres, békés demonstrációt, és remélem, ezáltal sikerül majd megnyugtatni Lánglelkű Vezérünk háborgó egóját.

 

Az a helyzet ugyanis, hogy a mostani performanszok, az ókeresztény áldóimától a Viktort éltető kormánybarát megmozdulásig bezárólag csak erre alkalmasak. Kívülről nézve sokkal inkább tűnik ez az egész egy megsebzett, sarokba szorított uralkodó elkeseredett vergődésének, semmint  a magyar nép  miniszterelnök iránti köszönetnyilvánításának.

 

Bencsik azt nyilatkozta az ATV megkeresésére, ötszámjegyű tömegre számítanak.

 

Aztán a csatorna hírei szerint valahogy így fakadt ki:

 

Mi a k…a anyjukat képzelnek? Milyen alapon akarják leváltani OV-t? Magunknak választottuk! A világ hagyjon minket békén és ne higgye azt, hogy Magyarországon diktatúra van. Micsoda tempó, hogy az IMF-hitel kapcsán belpolitikai föltételeket tesznek? Micsoda dolog, hogy az amerikai külügyminiszter szólal meg, mert egy kis nudli kereskedelmi csatorna nem nyer meg egy pályázatot? Hol tartunk?”

 

Hát itt, Bencsik úr, a bukás előszobájában... És ezt is maguknak választották!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://limoncs.blog.hu/api/trackback/id/tr823537340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása