Hát micsoda dolog ez, kérem szépen?

Hát mivel érdemelte ki a Vezér, hogy már Eleni is bántja?

Ráadásul a Népszabiban, amit tudvalevőleg olyan emberek olvasnak, akiknek eddig is a Viktor volt az antikrisztus? Hát ne tessék már lovat adni a Régi Rendszer védelmezői alá!

Ha mindenáron panaszkodni akar, a köztévébe is beülhetett volna, ahol hozzáértő nemzeti érzelmű szakemberek remekbe szabott műsort vágtak volna össze a beszélgetésből, na de a NOL?

Micsoda csalódás, micsoda saller!

Pedig békés ember a Viktor, ráadásul igazi szívtipró, ezt kedves Eleni, Ön személyesen is megtapasztalhatta. Olyan cuppanós kézcsókot nem kap ám a kacsójára akárki, mint amilyennel Önt tisztelte meg a Főnök!

 

 

 

Nem beszélve a jó hangulatú, kötetlen beszélgetésekről, a szarajevói és koszovói szép emlékekről... Na és Afganisztán! Hát ennyit ér ez egy amerikai diplomatának!?

Micsoda fergeteges barátság, milyen példaértékű kapcsolat fűzte Önt hozzánk!

 

Emlékezzen csak vissza a két évvel ezelőtti ellenzéki szép időkre, milyen szépen indult ez az egész... Hát látta a Macska-jajt, nem? Hogy is mondta a jó öreg Grga? Na, hát pont így éreztünk mi is magácskával kapcsolatban, Eleni!

Hát most miért kellett ebbe belerondítani?

 

Most a NER miatt? Nehogymár! Itt demokrácia van, kezitcsókolom! Köztársasaság!

Hát mi foglaltuk Alaptörvénybe!

 

Minden olajozottan működik fékek meg ellensúlyok nélkül is, mi lettünk a törvényhozás rekorderei, gyorsabban jutunk el egy sarkalatos törvény végszavazásáig, mint egy kiváló képességekkel bíró kvízjátékos a 100.000 forintos kérdésig Vágó Pista műsorában! Hát mi ez, ha nem hatékonyság!? Nem diktatúrát építünk mi ide, kérem, csak egyszerűsítjük a Rendszert! Tetszik érteni? Simplicity!

 

Ön mondja, hogy mindig is nagyon jók voltak a kapcsolataink, az ajtók nyitva álltak Ön előtt, hát akkor így kell ezt meghálálni? Na jó, az igaz, hogy a legutóbbi ajtónyitás előtt három hónapig kuporgott a küszöbön, mert a Viktor nem ért rá fogadni, de ha olyan fontos volt az a démarche, hát miért nem küldte el neki Facebookon? Oda felnéz minden este...

 

Azt is mondja, jól esik, hogy reggel, mikor az ablakon kipillant, Ronald Reagen szobrát látja. Hát ezek után ne csodálkozzon rajta, ha a Vezér üzen a Tarlósnak, hogy Reagent cserélje ki a Miki egérre, ha maga ilyen minősíthetelen kritikákra ragadtatja magát, ne várjon túl sok jóindulatot.

 

Azt mondja, csalódtak, mert nem fogadjuk meg az amerikai külügy javaslatait, de kérdem én, Önök miben fogadnak szót nekünk? Megmondtuk tisztán, világosan, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerét nemzetközi szintre is ki kell terjeszteni. Pali azért is szólt már hónapokkal ezelőtt, hogy ideje volna megregulázni a túlliberalizált nyugati sajtóviszonyokat! Hát akkor? Hol van Obama? Miért nem dörömböl a Cinege utcai villa ajtaján, hogy bekéredzkedjen a NER-be? Hol vannak a tengerentúli médiaszakemberek, hogy ellessék Szalai Annamarink világhírű szakkörének fogásait? Sehol sincsenek! Hát akkor meg mit csodálkoznak, hogy mi is magasról tojunk az Önök intelmeire?

 

Képes a szemünkre vetni, Eleni, hogy nem tartjuk tiszteletben a demokratikus intézményrendszert!

Azt mondja, féltik a bíróság függetlenségét, meg hogy nincs jól ez így, hogy a Polt Petit halála napjáig odacelluxoztuk a legfőbb ügyészi székhez. Azt gyanítják, hogy politikai leszámolásokra használhatjuk a rendszert...? De könyörgöm, nagysád! Hát tegnap adtunk közkegyelmet a Gyurcsánynak a decemberi dúlásáért, mikor szégyenszemre odaszart a Fidesz karácsonyfája alá, ahova a vadiúj sarkalatos törvényeinket szántuk! Meghálálta ez a piszok? Eszébe' sincs! Hát ő akar mártír lenni, a hülye is láthatja! Akkor meg miért miránk mutogatnak, ha majd nem látja a napfényt a NER bukásáig?

 

Azt is mondja, drága Eleni, hogy az elmúlt években sokat tanult a magyar történelemről. El kell mondanom, teljesen fölösleges tevékenység volt. Nem csak azért, mert terveink szerint a közeli jövőben teljesen átíratjuk a történelemkönyveket, de azért is, mivel minden civilizált társadalomnak tudni illenék, hogy a magyarok történelmének a kezdetét már a Fidesz szabja meg. Na nem a Fülkeforradalomtól számítjuk, ezeket a szégyenteljes hónapokat mégsem rakhatjuk a kirakatba, terveink szerint hamarosan elrugaszkodunk, és majd akkor indítja el a Viktor a történelem stopperét! Az addig eltelő dicstelen éveket a múlthoz csatoljuk és letagadjuk, ami abból is nagyszerűen látszik, hogy már két éve mi dirigálunk, de a mai napig az elmúlt 8 évet szidjuk.

 

A médiatörvényt fölösleges bírálni, nagyon jól működik, maga is láthatja! Számtalan médium működik Magyarországon, amelyik hazudik, csal, hamisít, retusál, cigányozik, zsidózik, és a legalapvetőbb szakmai követelményeknek sem felel meg, mégis él és virágzik, a legkisebb retorzió sem éri! Hát ez maguknak a médiaterror?

Na jó, most a Klubrádió a kivétel, de ez csak a szabályt erősíti, és különben is saját maguknak köszönhetik, ezek is direkt csináltak mártírt magukból azáltal, hogy egy teljes ponttal gyengébb pályázatot adtak be, mint az Autórádió Invisible Kft.

 

Remélem, mindennek fényében újragondolja, micsoda igazságtalan vádakkal illette kormányunkat, és helyrehozza az ellenünk irányuló támadás okozta károkat. A helyreigazítás a minimum, de meggyőzőbb lenne, ha a CNN kamerái előtt, főműsoridőben kérne töredelmesen bocsánatot, hűséget esküdne a Nemzeti Együttműködés Rendszerét üzemeltető Pártegység első számú tagkönyv-tulajdonosának, és itt tartózkodásának fennmaradó éveiben hajtókáján We love Viktor feliratú kitűzőt helyezne el!

 

Most nehogy már azt mondja, hogy ez a személyi kultusz térnyerése felé mutat!

Ön beszél itt személyi kultuszról? Hát azt hiszi, nem szúrtam ki Hillary portréját a Népszabadság fotóján? Hát ott lóg a falon, kérem szépen! Bármibe lefogadom, hogy Szapáry Gyuri washingtoni fogadótermében nem Martonyi elvtárs szolgál dekoráció gyanánt, hát akkor meg miről beszélünk?

 

Na oké, van itt ez a Nemzeti Nyilatkozat, 50x70-es méretben, ezzel kitapétáztattuk a közintézményeket, de ez a NER-t jelképezi, és az emberek ragaszkodnak hozzá. Tudvalevőleg Sztálin elvtársat is zavarták a maga idejében a róla készült szobrok, mégsem tudta letörni a nép művészet iránti lelkesedését. De kérdem én: hol van ettől jelentőségét tekintve a mi kis plakátolásunk? A Nyilatkozatot szeretik az emberek! Sőt, örömmel tapasztalom, hogy több Magyarországra látogató amerikai filmsztárt is lenyűgözött az új Rendszer, most épp Kövér Laci által dedikált Alaptörvényért állnak sorba, Hollywood pedig mégsem egy banánköztársaság, ugyebár...

 

 

 

Aggodalomra tehát semmi okuk nincsen.

Melegen ajánljuk, hogy a jó viszony fenntartása érdekében magukba szálljanak, és megtalálják a módját, hogy kiköszörüljék a dilettantizmusuk által ejtett diplomáciai csorbát. Mondjuk, egy Fehér Házi meghívás első lépésként megtenné, Viktor biztosan szívesen benézne már az Elnökhöz.

 

Aztán ha jól sikerül a vizit, akkor Obama is beugorhat hozzánk. Három hónapnál többet biztos neki sem kell várnia.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://limoncs.blog.hu/api/trackback/id/tr393524096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása